Kennismakings-USB aanvragen


Kennismakings USB Stick aanvragen
Ouders/verzorgers die belangstelling hebben voor onze school en mogelijk hun kind(eren) willen aanmelden, zijn van vanzelfsprekend van harte welkom om kennis te maken.
We vertellen u graag meer over onze school en laten u graag de school zien. Langskomen is een goede manier om de sfeer op school te proeven. U kunt dan al uw vragen stellen.

Bovendien (daarnaast) kunt u een kennismakingspakket op een USB stick aanvragen. Op de USB stick staan enkele documenten die u meer vertellen over de school. Die USB stick heeft de vorm van een legoblokje en op de zijkant staat: ‘De school waar uw kind zich thuisvoelt.’

De Bron wil immers een school zijn waar kinderen, leerkrachten en ouders zich thuis voelen en gewaardeerd weten. Dat is gemakkelijk gezegd maar vraagt veel inspanning alle betrokkenen. We willen daar blijvend en elke dag aan werken. Daarom durven we het aan om dit te vermelden op onze schoolgids en deze usb-stick. Het legoblokje verwijst naar het bouwen aan dat veilige huis, maar ook het bouwen aan de ontwikkeling van ‘onze’ kinderen en de schoolontwikkeling.

U kunt de USB stick aan vragen door een mail te sturen naar: debron@cnsnunspeet.nl

Vermeld dat u de USB-stick aanvraagt en naar welk adres de USB stick kan worden opgestuurd. We sturen de USB stick dan zo spoedig mogelijk naar u toe.

Op onze open dag in januari wordt de USB stick ook uitgereikt aan de ouders/verzorgers die onze school bezoeken. Na afloop van de rondleiding en/of het kennismakingsgesprek krijgt de USB stick mee.