Nieuws

Corona update + nieuwste beslisboom

Beslisboom 0 jaar t_m groep 8 – BOinK AJN RIVM_ 221121.pdf
Nunspeet, 24/11/2021

Een bericht vanuit de school [ook verzonden per mail]

Geachte ouders/verzorgers,

Het zal u niet verbazen dat voor en achter de schermen de ontwikkelingen rondom corona en de uitwerkingen voor het (primair)onderwijs razend snel gaan. Er is een nieuw protocol voor het basisonderwijs; met weer de nodige aanscherpingen.

Het plan was om vandaag een algemene ouderbrief te laten uitgaan, maar gezien de razend snelle ontwikkelingen en de aangekondigde persconferentie van a.s. vrijdag 26 okt. wacht ik hier mee. Anders blijven we u mailen en moet ik nieuws van vandaag, vrijdag weer herroepen. Dat maakt het alleen maar verwarrend.

Daarom wachten we de (verdere) ontwikkelingen van vandaag, morgen en vrijdag (de persconferentie) af en stellen we naar aanleiding daarvan een algemene informatieve brief op waarin we u breed informeren. We lopen dan alles weer even langs (van trakteren tot oudercontacten). Deze brief verschijnt dan vrijdagavond of zaterdagmorgen.

Wat ik vanzelfsprekend nog aan u wil meegeven is dat we het fijn vinden als u ons blijvend informeert als er bijzonderheden zijn. Denk aan een thuisquarantaine of besmetting in het gezin. Uiteraard noemen we nooit namen in brieven naar ouders. Het is wel belangrijk dat we overzicht kunnen houden.

U kunt zoals u weet contact opnemen met Martijn van der Weerd (groep 5 t/m 8 of in het algemeen) of met Lian Lobbezoo (groep 1 t/m 4). Wij stemmen waar nodig samen af en overleggen waar nodig ook met het GGD scholen team.

Ook wijs ik u op de nieuwste beslisboom van 22 nov. jl. (thuis blijven of niet).

Tot slot; we zetten samen de schouders er weer onder: voor de kinderen.

Met vriendelijke groet,

Martijn van der Weerd
Directeur De Bron