Sport Activiteiten

Hieronder een overzicht van buitenschoolse activiteiten. Dit zijn activiteiten die buiten de verantwoordelijkheid van de school vallen.

VeluweMeerRun 9 september
Op 9 september 2016 vindt de 5e VeluweMeerRun plaats. Een unieke loopwedstrijd voor klein en groot langs het prachtige Veluwemeer. Door zoveel mogelijk deelnemers en sponsoren te werven, hoopt AirForYou veel geld te verzamelen voor medisch onderzoek naar taaislijmziekte.
VeluweMeerRun voor Kids
Ter voorbereiding organiseert Team Nunspeet Beweegt! clinics/ trainingen in de gymles om de kinderen voor te bereiden op de wedstrijd. De kinderen proberen vooraf zoveel mogelijk sponsoren te verzamelen met het sponsorformulier. Dit sponsorformulier staat op de achterkant van de flyer van Team Nunspeet Beweegt! De flyer wordt binnenkort in de klassen uitgedeeld.
VeluweMeerRun volwassenen
Om 18.30 uur start de wedstrijd voor volwassenen. Het inschrijfgeld van de deelnemers komt geheel ten bate voor het medisch onderzoek naar taaislijmziekte. Deelnemers kunnen kiezen uit twee verschillende afstanden, namelijk 5 en 10 km.
VeluwemeerRun Business en schoolteams Ook bedrijven en schoolteams kunnen zich intekenen met een team. We streven naar teams van minimaal 5 lopers. Zet uw bedrijf/school in de kijker en ren mee voor het goede doel.

Tijdsplanning:
Aanvang warming-up:             16.00 uur.
Start wedstrijd groep 3&4:      16.10 uur.
Start wedstrijd groep 5&6:      16.25 uur.
Start wedstrijd groep 7&8:      16.45 uur.
Prijsuitreiking vanaf:                17.05 uur.

Start 5 & 10 km volwassenen, business en schoolteam run: 18.30 uur
Aansluitend prijsuitreiking
Voor meer info en inschrijven kijk op www.airforyou.nl