2018-2019 Nieuws

Wereldwijde Wiskunde Wedstrijd

Voorinformatie & opgeven
De Bron doet ook dit schooljaar weer mee aan de wereldwijde wiskunde wedstrijd.  Iedere deelnemer krijgt een certificaat op naam, het aandenken (leuk prijsjes) en een special
(boekje). Voor de allerbeste deelnemers zijn er grotere prijzen te winnen. De wedstrijd wordt gehouden op 15 maart 2019 en is bedoeld voor (gemotiveerde) kinderen van groep 3 t/m groep 8. Meedoen kan alleen of als duo. De kangoeroe opgaven zijn leuke, kleine reken en wiskunde puzzels. Ze hebben iets verrassends en gaan over getallen, figuren en logisch denken. Ze zijn leerzaam en uitdagend.

Let op! Er zijn kosten (voor ouders) aan de wedstrijd verbonden.
Deze zijn: € 3,- (individueel) en € 5,- (duo)

Opgeven (informatie voor ouders)

Zit jij in groep 3, 4, 5, 6, 7 of 8 en wil jij de uitdaging aangaan en meedoen?
Opgeven kan bij meester Martijn voor 11 febr. 2019. Graag ontvangt hij dan een envelop met daarin 3,- (individueel) of 5,- (duo) en op de envelop de volledige naam of namen van de deelnemer + de groep(en) waarin de deelnemer(s) zit(ten).

Wij zorgen dan voor de aanmelding en de verdere organisatie. We regelen dat de deelnemende kinderen in een aparte ruim te onder toezicht van een leerkracht (die niet mag helpen) ongestoord kunnen deelnemen aan de wedstrijd.

Op http://www.w4kangoeroe.nl/digitaal/standaard.php kun je (vast) oefenen!
Zit je in groep 3/4 ? Kies dan voor Wizfun!
Zit je in groep 5/6 ? Kies dan voor Wizkid !
Zit je in groep 7/8 ? Kies dan voor Wizsmart !